Wie ben ik:

Mijn naam is Mirjam (1979). Het lijf heeft me mijn hele leven al gefascineerd en is op de meest uiteenlopende manieren tot uiting gekomen. Zo heb ik veel en graag aan sport gedaan, heb ik twee opleidingen gedaan op het gebied van theater en sprak vooral het fysiek spel me aan, door verschillende leraren heb ik me laten onderdompelen in de wereld van de yoga, ik ben als kaasmaakster aan het werk geweest in de omgeving van Nijmegen, in de zorg heb ik gesnoezeld met gehandicapten, mijn gevoelens tot uiting gebracht in vrije dansexpressie, genoten van Healing Tao en nog veel meer. Vele verschillende manieren om met het lijf om te gaan hebben me gevormd en hebben bijgedragen aan mijn fascinatie.

Na verschillende korte massagecursussen en trainingen te hebben gevolgd heb ik in 2010 mijn opleiding voor shiatsu masseuse afgerond bij Shiatsu Massage Opleiding Shu Ha Ri, een onderdeel van de Academie voor Chineese geneeswijze Qing Bai. Sinds die tijd heb ik een eigen praktijk. In 2013 ben ik begonnen met een vervolgstudie om massagetherapeut te worden en in 2015 succesvol afgestudeerd. Hiernaast een intensieve training gevolgd voor Holistic Pulsing waarvan ik inmiddels alle 4 niveau’s op zak heb waarmee ik mezelf Holistic Pulsing therapeut mag noemen.

In mijn holistische en intuïtieve werkwijze past de mooie bijscholing Chi Nei Tsang (Taoïstische orgaanmassage) uitstekend. Deze diepe buikmassage werkt op diverse lagen van ons mens-zijn. Het raakt een dieper niveau en werkt aan vastzittende emoties. Het is een zeer waardevolle aanvulling op de behandelingen die ik nu al geeft. Het is een behandeling die ontgift, emotioneel evenwicht brengt, versterkt en die het helend vermogen van het lichaam aanwakkert.

Als extra aanvulling op de ontspanningsmassages biedt ik nu ook de Aroma Touch Techniek aan met de hoogwaardige etherische olie van DoTerra. Zelf onderga ik ook regelmatig een ontspannende massage of andere lichamelijke interventie. Een massage kan een uitnodiging zijn om weer te gaan voelen. Je kunt zo weer in contact komen met – en luisteren naar – je lichaam.