Ik ben mens en werk vanuit mijn menszijn in het moment.…

Mijn kernwaarden
Mijn naam is Mirjam en ik ben sinds 2014 in Meppel werkzaam als massagetherapeut. Mijn kernwaarden zijn: aanwezig, direct, eenvoudig, zelfredzaam vanuit zelfliefde, speels, rustig, begripvol. Ik werk bijna volledig intuïtief. Ik heb in de loop van de jaren mijn rugzak gevuld met technieken, maar mijn start is vanuit afstemming; op jou, op mij, op buiten, op boven, op in.

Mijn werkwijze
In de basis staan al mijn behandelingen in het teken van bewustwording: van het lichaam, van denkpatronen, van (ongezonde) leefwijzen, van geblokkeerde emoties, van spanningen.
Mijn overtuiging is dat iedereen in de diepste kern gelijk is en naar dat punt probeer ik toe te bewegen. Ik werk met de natuur als mijn richtlijn. Ik geloof dat het ecosysteem buiten een vergrote versie is van het ecosysteem binnen in ons. In mijn consult is mijn intuïtie leidend. In mijn visie is alles welkom. En mijn geloof is dat we in afstemming er altijd samen uit kunnen komen.

Het consult
Een consult bestaat eruit dat mijn aandacht en expertise erop gericht zijn om jou te ondersteunen in wat jij op dat moment nodig hebt. Mijn behandelingen zijn volledig afgestemd op de mens voor me. Daarbij maak ik gebruik van diverse (massage) technieken, waaronder oosterse technieken. Ik richt me op het lichaam en blijf holistisch kijken. Ik probeer de signalen die het lichaam laat zien, te vertalen. En dit gaat vaak verder dan een verkeerde werkhouding of overbelasting. Veelal liggen onverwerkte emoties, vastgeroeste overtuigingen of oude pijnen hieraan ten grondslag. En dat vraagt een dieper durven kijken, een dieper durven voelen. Ik begeleid je hierbij. Soms met woorden. Soms met een oefening. Soms met mijn aanwezigheid. Ik werk zodoende niet klachtgericht maar meer vanuit bewustzijnsvergroting.

Een consult is volledig afgestemd op de mens voor me en is hierdoor lastig onder één noemer te brengen. Wel maak ik een verschil tussen behandelingen die deels worden vergoed door de zorgverzekeraar en behandelingen die hierbuiten vallen.

De klachten
Ik behandel mensen met de meest uiteenlopende vragen en klachten, maar mensen komen voornamelijk bij mij omdat ze op een bepaalde manier zijn vastgelopen. De meeste mensen vragen zich af of bepaalde klachten ´normaal´ zijn, of bepaalde gedragingen nog kloppen of dat er niet meer te halen is uit het leven. Ik behandel veel mensen die worstelen met de spanning tussen wat ze willen en wat ze doen.
Verder kun je denken aan vermoeidheid, spierklachten, migraine, slaapproblemen, stofwisselings- problemen, gewrichtsklachten, emotionele disbalans, depressie, zwangerschapskwalen, veel in je hoofd zitten, vage klachten en nog veel meer.
Door het lichaam mee te nemen in de communicatie kunnen heldere inzichten ontstaan…
In het drukke dagelijks leven rennen mensen vaak aan zichzelf voorbij. Ze negeren de signalen van hun lichaam en komen er pas (te) laat achter dat er iets mis is. Door het lichaam (een van de ingangen naar bewustzijn) te masseren zal er meer bewustzijn komen in het hele systeem. Je leert wat jouw lichaam en geest nodig heeft om te ontspannen.

Kom langs en maak (een half uur gratis) kennis met mijn werkwijze.