Consult

Een consult bij mij kost € 72 (per 1 mei 2024). In de avonduren (vanaf 18:00 uur) of in het weekend/feestdag reken ik 5 euro extra. Hiervoor krijg je een uur lang mijn onverdeelde aandacht. Je krijgt een glaasje water en eerst ontmoeten we elkaar met woorden. Hoe is het met je? Je mag delen wat er voor je te delen is. Als het de eerste keer is zal dit gesprek wat langer duren. Hierna gaan we afstemmen op het lichaam en wat jij nu nodig hebt.

Aangezien ik het belangrijk vind dat ontspanning en gezondheid voor iedereen toegankelijk moet zijn hanteer ik ook een ‘sociaal tarief’. Wil je hiervoor in aanmerking komen, meld dit dan vóór het maken van een afspraak.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT, waardoor je een vergoeding kan krijgen voor een shiatsu consult. De overige behandeling komen niet in aanmerking voor een vergoeding.

Mocht je verhinderd zijn voor een afspraak, neem dan graag zo spoedig mogelijk contact met mij. Tot 24 uur voor de afspraak kun je kosteloos annuleren. Daarna kan ik de gereserveerde tijd in rekening brengen.

Wat ook goed is om te weten is dat ik ben aangesloten bij de geschillencommissie van de SCAG. Als therapeut doe ik er alles aan om je op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het voorkomen dat je ergens niet tevreden over bent. Het is mooi als we die onvrede samen kunnen bespreken, maar soms lukt dat niet of helpt het niet. Is je onvrede aanleiding om een klacht in te dienen, dan kun je ondersteuning krijgen via SCAG.

AGB code zorgverlener: 90103772
AGB code praktijk: 90063118
Licentie RBCZ/TCZ: 171018R

Vergoeding door zorgaanbieder

Na de behandeling stuur ik een factuur per mail met mijn bankgegevens erop. Deze kan je thuis via internetbankieren overmaken. De digitale factuur kun je vervolgens indienen bij uw zorgverzekering.
De vergoeding is afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw ziektekostenverzekering. Vrijwel alle aanvullende verzekeringen vergoeden minimaal een deel van de behandeling.

Let op! Veel mensen hebben het idee dat ze eerst over hun eigen risico heen moeten zijn, voordat ze in aanmerking komen voor vergoeding. Dat is niet zo. De aanvullende verzekering staat los van het basispakket en het eigen risico. Als uw aanvullende verzekering onze behandelingen dekt, krijgt u dus direct een vergoeding.

Voor een overzicht van vergoedingen klik hier…