Wat is Chi Nei Tsang?

Chi Nei Tsang is een vorm van lichaamswerk met een Taoïstische oorsprong en betekent letterlijk “het bewerken van de energie van de interne organen”. Via deze directe fysieke benadering wordt een intense confrontatie gecreëerd die emoties en overtuigingen aan het licht brengt en werkt op diverse lagen van ons mens-zijn. De intentie is om bewustzijn te brengen.

Waar is Chi Nei Tsang goed voor?

Door onder andere negatieve emoties, verkeerde voeding en overtuigingen kan het energiecentrum in de buik geblokkeerd raken. Dit kan zich uiten in een veelheid aan symptomen op lichamelijk, psychisch, emotioneel en/of spiritueel niveau. Door te werken in het energiecentrum in de buik kun je komen tot de plek van waaruit je leeft, denkt, naar de wereld kijkt. Chi Nei Tsang nodigt je uit om de weg naar binnen te bewandelen.

Wat kan je van een Chi Nei Tsang behandeling verwachten?

Vanuit afstemming raak ik het lichaam aan, wat kan variëren van een behandeling op een enkel deel tot het aanraken van het hele lichaam. Dit kan voornamelijk over de kleding heen, maar vaak werk ik op een ontblote buik. Net wat jouw systeem nodig heeft om oude stukken te transformeren. Chi Nei Tsang is een diepe, directe toepassing en kan pijnlijk zijn.

AFSPRAAK MAKEN

Certificering

Vanaf 2016 ben ik jaarlijks aan het bijscholen in dit systeem. Mijn certificaten heb ik behaald onder begeleiding van Maartje Huibers en Aisha Sieburth (senior instructor of the Universal Healing Tao System).

Op de site van docent Maartje Huibers vindt je meer informatie over CNT en vele inspirerende video’s.
https://www.tamashitrainingen.nl/

Dit is de link naar de site van de grondlegger van Healing Tao, master Mantak Chia.
https://www.universaltaoinstructors.com/