Contact en tarieven

Wil je een afspraak maken voor een behandeling? Of heb je een vraag of een opmerking? Neem dan contact op met:

Mirjam de Jonge

Tel: 06-20215806
Email: vliegendevlinders@gmail.com

De hoofdlocatie van Massage Mirjam is in de Gasfabriek in Meppel, Gasgracht 3J, 7941 KG Meppel. Daar zit ik in het Centrum voor Chinese Geneeswijzen Zhōng Hé Táng.

Mijn werkdagen/tijden zijn:

  • Maandag 13:00 – 21:30
  • Dinsdag 9:30 – 17:00
  • Donderdag 9:30 – 17:00

Hieronder vind je een overzicht van de tarieven (vanaf 2021) die bij Massage Mirjam worden gehanteerd. Een behandeling duurt 60 minuten tenzij anders aangegeven.

Aangezien ik het belangrijk vind dat ontspanning en gezondheid voor iedereen toegankelijk moet zijn hanteer ik ook een sociaal tarief. Wil je hiervoor in aanmerking komen, meld dit dan vóór het maken van een afspraak.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT, waardoor u in de meeste gevallen een vergoeding krijgt voor de massage. Kijk op de site van je eigen verzekeringsmaatschappij hoeveel vergoeding je krijgt of via deze link.

Mocht je verhinderd zijn voor een afspraak, neem dan graag zo spoedig mogelijk contact met mij op en ten minste 24 uur van tevoren. Wel zo fijn voor mij om te weten.

Wat ook goed is om te weten is dat ik ben aangesloten bij de geschillencommissie van de SCAG. Als therapeut doe ik er alles aan om je op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het voorkomen dat je ergens niet tevreden over bent. Het is mooi als we die onvrede samen kunnen bespreken, maar soms lukt dat niet of helpt het niet. Is je onvrede aanleiding om een klacht in te dienen, dat kun je ondersteuning krijgen via SCAG.

AGB code zorgverlener: 90103772
AGB code praktijk: 90063118
Licentie RBCZ/TCZ: 171018R